BORIS IN SILVOBORIS BORIS V AKCIJITRIBUNA I MARJAN , BORIS IN NEJC26.9.2015 je bila na sporedu tekma 3 kola 3 slovenske lige zahod. Pivčani smo se odpravili na gostovanje proti zelo neugodni ekipi Adergasa. Gostovanja pri njih so še toliko bolj neprijetna, saj igrajo na zelo ne priljubljenem kegljišču v Kranju.  Poleg tega smo imeli tudi težave z nekaterimi igralci. Klub vsemu temu na tekmo nismo odšli z belo zastavo. Pripravljeni smo bili na boj, da bi domov odnesli obe točki.

 Že začetek tekme je pokazal, da bo tokrat uspeh zelo težko dosegljiv. Saj sta Boris Perhavec, igral je proti Ivu Kepicu, ter Mitja Čepirlo proti Francu Zormanu, gladko izgubila prva dva niza. V nadaljevanju sta fanta vzpostavila ravnotežje in  Boris je dal tudi nekaj upanja na morebitno set točko, a se mu ni izšlo. Izgubil je z 3:1 (526:511). Za Mitjo pa je bil nasprotnik skozi celotno tekmo pretrd oreh, tako da je izgubil z rezultatom 4:0 (560:488).

 V drugem delu tekme sva Nejc Čeligoj in Denis Pašič, bila pred težko nalogo, saj je bila razlika v kegljih zelo velika. Pokazala sva boljšo igro od najinih predhodnikov.  Denis, je igral proti  Andreju Ropretu in mu z odlično igro onemogočil možnosti za uspeh. Zmagal je z rezultatom 0,5:3,5(523:559). Več težav z nasprotnikom sem imel sam, saj me je malce zapustila tista sreča iz prejšnje tekme. Moj nasprotnik Boris Kurent je klub na oko zelo slabi igri postavljal kar dobre rezultate. Vso razliko, ki sem jo naredil, sem naredil na eni stezi na kateri sem podrl 163 kegljev. Končni rezultat je bil 2:2(504:547).

 Tako sva pred zadnjim setom dala nekaj upanja, saj sva močno znižala razliko v kegljih. Zadnji set sta odigrala Silvo Gorup proti Dragu Pestarju in Boris Grošelj  proti Joži Likosarju. Oba sta se borila, a jima igra nikakor ni stekla. Oba sta izgubila z rezultatom 3:1 Silvo 548:511, Boris pa 488:521.

 Tekma se torej tokrat ni odvila po naših željah, saj je bil končni rezultat srečanja 6:2 (3182:3103). Vseeno so bile tudi svetle točke te tekme, ki pa bo vseeno čim prej za v pozabo.

 

 N.Č.