Kranjski Siliko je v nezavidljivem položaju v ligi in v Pivko ni prišel z dvignjeno belo zastavo. Že v prvem paru so pokazali da tekma ne bo niti lahka niti enostavna.

Ma imamo tudi mi Denisa (619) in Frankota, ki se je solidno upiral pol mlajšemu Dežmanu in delni rezultat je 1:1 prednost pa za pičla 2 keglja. Prva runda pokaže, da zgornja trditev ni iz trte zvita.

Drugi par Žiga in Darko nadaljujeta tekmo in Darko dobi še eno ekipno točko s 587 keglji, v kegljih pa po novem minus 6.

Zadnji par pa ne popusti in Branko (616) ter Marjan (548) postavita tekmo v pričakovane vode in zmaga je zagotovljena. Rezultat ne pove vsega, tekmo je bilo treba vzeti maksimalno resno sicer se ti to lahko maščuje! 3430 podrtih kegljev je eden boljših izidov ekipe in take in boljše rezultate je ta ekipa zmožna dosegati tudi v bodoče.

Ne damo se kar tako!

Pogostitev prepustimo utečenemu kuharskemu timu, ki nas nikoli ne razočara. Hvala za trud, na nas pa je, da se jim v prihodnje na nek način oddolžimo. V razmislek vsem nam. Priprave za Kočevje in Postojnčane se nadaljujejo! Žigamo in žagamo!