Moška tekma s sosedi iz Postojne se začne točkovno ugodno 1:1 rezultatsko pa skromno saj zaostajamo -84 zahvaljujoč Možini, ki je z rezultatom tekme 628 poskrbel za to.

Drugi naš par Vojko 580 in Darko 571 nekoliko zmanjšata razliko v kegljih in dodata točko in pol, torej v zadnji par vstopamo z 2,5 proti 1,5 in minusom 49.

Tekma je odprta in Branko in Marjan odločata o izidu tekme. Prvi točko dobi, drugi pa kljub solidnem rezultatu 563 izgubi proti Borutu 568. Poraz razen prestiža ni pomenil bistvenega pomika na lestvici, torej osvojeno šesto mesto je več kakor smo na začetku sezone upali, saj smo bili podhranjeni tako igralsko kakor tudi po kvaliteti saj nam starost ekipe ne gre v prid.

Sezona uspešna, cilj obstati v ligi več kot dosežen, za naprej pa vse sile vložiti v okrepitve in v novo sezono z optimizmom! ČESTITKE vsem, ki so kakor koli prispevali. V aprilu izpeljemo turnir, se kakšnega udeležimo in se pripravimo na novo sezono. Še enkrat zažagamo Pivškemu kegljaškemu klubu. In žiga in žaga.