CALCIT - PIVKA IIZ močno načeto samozavestjo iz prejšnjih tekem, smo v vedenju, da dobro treniramo, optimistično šli na pot proti Kamniku, ker nas  je čakala tekma 3 slovenske lige zahod. Bil je 14. 11. 2015, znotraj lige pa je bila to tekma 8 kroga lige.

 Za Pivko sta začela Boris Perhavec, katerega je Uroš Poljanšek povsem nadigral in Denis Pašič, ki pa je igral proti Maticu Babniku in mu jo je spet zagodla sreča. Boris je gledal nasprotnika in ostale, kateri so kegljali v istem času kot on. To se je poznalo tudi na njegovem rezultatu, saj mu je Uroš brez večjih težav »zavezal kravato«. Končni rezultat je bil 4:0 (528:477). Znova nesrečna je pa zgodba iz Denisovega dvoboja. Fant je na prvih dveh stezah izgubil za majhno število kegljev, na tretji stezi pa nasprotnika povsem nadigral. Pridobil si je tudi prednost v kegljih, katere do konca srečanja ni zapravil, a je, zopet, zadnji niz izgubil za en kegelj.

 V  drugem delu srečanja je Miran Mlinarič igral proti Marjanu Dujcu, Aleš Dernikovič pa proti Andražu Babniku. Marjan se je trudil, a v svoji igri naredil preveč napak, medtem ko je njegov nasprotnik odigral dobro tekmo. Rezultat dvoboja je bil 4:0 (575: 491). Več možnosti za uspeh je imel Aleš, a bi tudi on za uspeh moral še veliko dodati. Aleš je sicer en set dobil. Rezultat je bil 3:1 (557:525).

 V zadnjem delu tekme sva za Pivko igrala Nejc Čeligoj in Boris Grošelj. Jaz sem igral proti Metodu Zamljenu, Boris pa proti Marjanu Golobu. Jaz sem odigral odlično tekmo in klub temu, da mi je tudi kegljišče malce pomagalo pri tem, končno pokazal, da so treningi imeli pozitivne učinke. Moj nasprotnik se je trudil in niti ni igral tako slabo, ampak sem imel svoj dan in mi ni mogel preprečiti zmage z 0:4(526: 598). Bolj zanimiv, v rezultatskem smislu je bil Borisov dvoboj. Prvi set je Boris dobil, v drugem pa za kar veliko kegljev izgubil. Ni se pustil zmesti in na tretji stezi odigral kakor zna, vrnil se je v igro in tudi pridobil nekaj kegljev prednosti pred zadnjo stezo. Na zadnji stezi pa je bila borba. Vse skozi sta fanta igrala izenačen dvoboj. Set točko je na koncu dobil Marjan, ekipna točka pa je pripadla Borisu.

 Na koncu smo po dobri igri mene in Borisa vsi skupaj odšli domov malce boljše volje, a še vedno razočarani nad razpletom srečanja. Izgubili smo 6:2 (3248:3176)

 N.Č.