BORUTBORISSTOJAN16. 1. 2015 smo še vedno malce pod vplivom zmage v prejšnjem krogu odšli na gostovanje v Medvode. Tudi slabše razmere na cesti na cesti nam niso pokvarile dobrega razpoloženja in ob prihodu na prizorišče smo bili tako pripravljeni prav na vse.

Tekmo so začeli  Darko Jaklič proti Borisu Perhavcu in Tomaž Oblak proti Borutu Boletu. Boris se je na stezi boril kot lev ter poiskušal iz dvoboja odnesti najboljše za nas. Zadostovalo je za 2:2 (551:535) za domačega igralca. Ponovno se je z odlično igro izkazal Borut Bole. Nasprotnik mu je uspel parirati le na začetku tekme, a mu tudi takrat ni uspelo dobiti set točke. Rezultat dvoboja je bil 4:0(497:568).

V drugem delu tekme so na progo stopili Igor Nered, ki je za nasprotnika dobil Luka Kreseviča in Vlado Fuis proti Stojanu Černaču. Luka je pokazal dobro, suvereno in predvsem zanesljivo igro. Nasprotnika je ugnal z rezultatom 4:0, čeprav le ta tudi ni prikazal slabe predstave. Rezultat po kegljih je bil 533:587. Več težav je imel Stojan, ki je tekmo odlično začel v nadaljevanju pa se ni mogel sprijazniti s progo, ki mu je povzročala veliko težav. Do konca dvoboja je vspostavil ritem in uspel dobiti še pol točke z odličnim rezultatom.

Ob rezultatu 2:2 in lepim številom kegljev prednosti smo za konec v igro stopili še Drago Brdnik, ki je premagal Jako Gorupa z rezultatom 3:1, čeprav je Jaka pokazal odlično igro in podrl dva keglja več od nasprotnika (541:543) in Stane Lavriša, ki je igral proti meni (Nejc Čeligoj). V prvem setu tega dvoboja sva uprizorila izvrstno borbo, ki pa je kasneje malce spuhtela in je posledično upadel tudi končni rezultat. Rutinirano sem dobil ta dvoboj z rezultatom 1:3 (528:544).

To je bila druga zaporedna zmaga Pivke 2 s katerima smo se na lestvici že lepo oddaljili od zadnjega mesta v ligi, katero pomeni izpad iz lige. Točkovno pa smo se bolj približali  tretjemu mestu na lestvici do katerega nas ločijo le dve točki.

 

N.Č